Jag har en idé (och vill veta vad du tycker)

Jag har en idé till en ny typ av inslag i Flugfiskeradion. Vi kan kalla den “Fråga Experten”. Tanken är att du som lyssnare skickar in flugfiskerelaterade frågor till mig som du vill ha svar på. Jag låter sedan en expert av något slag besvara frågan och spelar upp resultatet i Flugfiskeradion. Frågorna ska vara sådana att de går att ge hyfsat korta svar på och alltså skulle “Vilka är de bästa tre torrflugorna för harr i Långan under juli månad?” vara en bättre fråga än “Hur bygger jag min egen flugrulle?”.

Min tanke är att “Fråga experten” ska vara ett komplement till, och inte ersätta, de långa intervjuerna som Flugfiskeradion bygger på i dag. Vad tycker du? Jag vill jättegärna höra din åsikt! Skriv en kommentar nedan! Och har du redan nu frågor att ställa så skicka dem till jesper@flugfiskeradion.se.

Detta inlägg skapades 3 augusti 2011 kl. 15.24 och är sparat i kategorin Flugfiskeradion. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera