Flugspöt har landat – se videon

Så kom det till slut. 15 dagar efter beställning ringde det på dörren. Superspöt med nanoteknik från Kina överlämnades till mig. Jag passade på att spela in en kort videofilm när jag öppnade paketet. I filmen finns mina första tankar och reaktioner på spöt.

Nästa steg är att provkasta och sedan fiska med spöt. Jag rapporterar allt här på bloggen.
Läs mer om superspöt: Jag köpte ett superspö från Kina.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 27 februari 2014 kl. 11.56 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

6 Responses to “Flugspöt har landat – se videon”

 1. Storfiskarn Says:

  Spontant efter att ha packat upp det, känns det som att det är värt sina 800kr? Antar du slapp att betala några extra avgifter?

 2. Jesper Hultqvist Says:

  Hej! Jag har hittills bara viftat med det inomhus så det är svårt att säga, men det ser bra ut. Hittills har ingen tull eller andra avgifter tillkommit.
  //Jesper

 3. Håkan "Lagavulin" Larsson Says:

  Jag är dj… nyfiken på hur spöt kastar & fiskar. Har du ngt “gräs” / “vatten” pass i antågande?

 4. Jesper Hultqvist Says:

  Hej Håkan!
  Ja, du ska inte behöva vänta så länge till. Vill bara inte utlova något datum. Men snart! 🙂
  //Jesper

 5. Håvmästarn Säby flugfiskare Says:

  Hej Jesper! länge sen jag var in på din sight. Kul med spöt jag ser fram emot när du återkommer med resultatatet från Lappland. Hade de spön i MF action också jag föredrar lite långsammare spön om det skulle vara aktuellt med nytt spö.
  mvh Håvmästarn

 6. Jesper Hultqvist Says:

  Tack! Jag återkommer efter ytterligare provfiske! De har nog långsammare spön också men eftersom de inte är gjorda i “supermaterial” så tittade jag inte närmare på dem.
  Jesper

Kommentera