Om cookies

En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. På Flugfiskeradion.se används upp till 25 kakor (cookies).

15 av kakorna är så kallade sessionskakor och 10 är vanliga kakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid.

Kakorna och dess användning
Tre sessionskakor och en vanlig kaka används för webbstatistiken så att jag kan se hur många som besöker webbplatsen, vilka ämnen som är populära osv.
Ytterligare tre sessionskakor och en vanlig kaka används för statistik av videosajten Vimeo, vars filmer finns på Flugfiskeradion.se.
En vanlig kaka används av Youtube för att mäta användning av de filmer som finns på webbplatsen.

Ett stort antal kakor används OM besökaren använder “Dela-funktionen” som gör det enkelt att dela ett inlägg på Facebook, Twitter et cetera:
Facebook sätter fem sessionskakor och en vanlig kaka för kunna identifiera från vilken webbplatsen (Flugfiskeradion.se) länken kom och samla statistik.
Twitter sätter fyra sessionskakor och sex vanliga kakor för att samla statistik.

Undvika kakor
Du kan ställa in din webbläsare att inte tillåta kakor. Allt på Flugfiskeradion.se utom Dela-funktionen kommer att fungera även om du nekar kakor.