Vill du ha gratis grejor?

Vintern har nu rejält bromsat mina flugfiskeambitioner och i brist på annat gick jag härom dagen igenom “fiskegömmorna” här hemma. Då hittade jag en mindre mängd rullar med tafsmaterial och flaskor med flytmedel. Tafsmaterialet och flytmedlet har något år på nacken men har förvarats svalt och torrt och funkade mycket bra under säsongen som gick. Det är inte massor av grejor men mycket nog för att jag kan använda upp allt själv. Därför tänkte jag ge bort lite.

Skicka namn och adress till jesper@jayfishing.se senast torsdag 9 december. Sedan lottar jag ut 5 av grejorna bland till de som mailat. Lycka till!

Vinnarnas namn kommer att publiceras här på bloggen.

Detta inlägg skapades 6 december 2010 kl. 23.51 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Vill du ha gratis grejor?”

  1. Grattis! Här är vinnarna! | Jesper upptäcker flugfiske Says:

    […] s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); StartsidaGrattis! Här är vinnarna!Många ville ha gratisprylar men bara fem kunde vinna.Ett stort grattis till:Fredrik Andersson Uffe Bradin Patrick Lindborg Karl […]

Kommentera