Har du tips på bra tafsklippare?

Jag är nyss hemkommen från en veckas fiske efter harr och öring i Jämtland (mer om fisket i ett senare inlägg). En av de sista dagarna bestämde sig min billiga tafsklippare och dra till de sällare jaktmarkerna. Ja, egentligen vet jag inte vart den tog vägen men plötsligt fanns den inte längre där på bröstfickan.

Nu är jag på jakt efter en ny klippare och jag är beredd att lägga upp de pengar som behövs för att få ett riktigt bra verktyg. Det ska vara vasst som attan och gärna ha flera funktion än bara själva klippningen. Har du tips på någon som funkat bra för dig? Skriv en kommentarer i så fall. Det skulle jag verkligen uppskatta!

Bilden visar en variant från Dr. Slick. Men det finns ju många olika sorter: C&F Design, Orvis och Fishpond för att nämna några.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 10 juli 2010 kl. 21.54 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Har du tips på bra tafsklippare?”

  1. Fishpond tafsklippare och fiskebok | Jesper upptäcker flugfiske Says:

    […] tappade min tafsklippare under sommarens harrfiske i Jämtland och funderade sedan på vilken tafsklippare som var bäst. Igår kom den nya. Den är gjord av Fishpond har lite annan design än de brukar. Jag tycker den […]

Kommentera