Lyssna på Flugfiskeradion under ledigheten

Jul och nyår är ju här och med det förhoppningsvis några dagars ledighet. Nu kanske du får lite tid att drömma om flugfiske och lyssna på Flugfiskeradion. Under hösten gjorde jag sex avsnitt som jag gärna slår ett slag för:

Och har du missat de andra 19 avsnitten så finns de här.

God fortsättning och gott nytt år!

Jesper

Detta inlägg skapades 25 december 2011 kl. 23.04 och är sparat i kategorin Övrigt. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Lyssna på Flugfiskeradion under ledigheten”

 1. Henrik Says:

  Hej
  Laddade ned från Itunes idag och sitter nu på jobbet och lyssnar igenom. Grymt kul! Tack för att min måndag blev betydligt bättre än vanligt.

  /Henrik

 2. Jesper Hultqvist Says:

  Hej Henrik!
  Vad kul att jag kunde förgylla någons måndag! 🙂
  Om du har lust får du gärna sätta ett betyg på Flugfiskeradion eller kanske skriva en recension iTunes. Ju fler som gör det desto bättre chans att iTunes lyfter upp Flugfiskeradion så att fler kan hitta den.

  Skitfiske!
  Jesper

Kommentera