Spödesign med Leif Stävmo

Alla använder vi spö varje gång vi flugfiskar, men hur många av oss vet hur ett flugspö faktiskt är byggt eller hur man går till väga för att designa ett spö? Jag ställde frågor om detta (och en massa annat) till Guidelines designchef Leif Stävmo. Och det är tydligt att han vet exakt hur det går till! Lyssna och njut av intervjun som är drygt 1,5 timme lång!

Psst! Leif tar också tillfället i akt att berätta lite om Guidelines nyheter för 2012. Och sånt tackar man ju inte nej till.

Leif Stävmo

 

Länkar för avsnittet:

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Mevios Musicalley.com.

Vill du lyssna mer? Här finns alla avsnitt av Flugfiskeradion.

Nyckelord: , , ,

Detta inlägg skapades 5 december 2011 kl. 22.04 och är sparat i kategorin Flugfiskeradion, Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Spödesign med Leif Stävmo”

  1. Radiointervju med Leif Stävmo | Says:

    […] som gjorts av Flugfiskeradion lyssnar du på HÄR!  Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken. ← Viktig […]

  2. Flugfiskeradion | fiskebloggen.se Says:

    […] Har helt missat att det finns en flugfiskeradio, med olika podcastsändningar för oss flugfiskare… Såg att Pontus på salmoniserad lagt upp en intervju från flugfiskeradion med Leif Stävmo på GuideLine, där han pratar om hur det går till att bygga spön. Den intervjun kan du lyssna på HÄR […]

Kommentera