Realistiska flugor med Ulf Hagström

Ulf Hagström är en av Sveriges mest kända flugbindare. Hans kännetecken är superrealistiska och semi-realistiska flugor. I detta avsnitt av Flugfiskeradion talar vi om vad som är speciellt med att binda dessa typer av flugor, trender inom flugbindning och lite annat flugfiske-relaterat.

Ulf Hagström binder flugor på flugbindargata

Länkar för avsnittet:

Ulf Hagströms kläckare SRM Emerger

SRM Emerger, som Ulf nämner i intervjun

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Mevios Musicalley.com.

Vill du lyssna mer? Här finns alla avsnitt av Flugfiskeradion.

Detta inlägg skapades 28 september 2011 kl. 20.46 och är sparat i kategorin Flugbindning, Flugfiskeradion. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

6 Responses to “Realistiska flugor med Ulf Hagström”

 1. Ulf Says:

  Flugbindning på radio?
  Jodå, det funkar också!
  Bra som vanligt!

 2. Per Says:

  Härligt …nu kör fiskeradion igång igen!
  bra och Intressant innehåll 🙂

 3. Magnus Says:

  Roligt med nya grepp. Flugbindning via radio fungerar utmärkt!

 4. Jesper Hultqvist Says:

  Tack!! Kul att ni gillar ämnesvalet! Får se hur man kan utveckla det.
  Jesper

 5. Flugfiskeradion » Blog Archive Lyssna på Flugfiskeradion under ledigheten Says:

  […] lyssna på Flugfiskeradion. Under hösten gjorde jag sex avsnitt som jag gärna slår ett slag för:Realistiska flugor med Ulf HagströmFiskevård med Anders EklövTjeckiskt (och annat) nymffiske med Johan KlingbergWhisky med […]

 6. FISKENYHETER; TIGHTA LINBÅGAR I ETERN | Fly high and aim for the stars Says:

  […] såväl som god lyssning. Här är ett axplock ur arkivet: Älvräddarna med Christer Borg Realistiska flugor med Ulf Hagström Flugkastning med kastgurun Stefan Siikavaara Fiskefoto med Ulf Börjesson Följ länken nedan för […]

Kommentera