Whisky med flugfiskeguiden Stefan Larsson

Stefan Larsson är, som det heter efter en tandkrämsreklam, “inte bara flugfiskeguide” utan även whiskykännare av rang. I detta program tar han oss med på en vandring i den skotska whiskyvärlden. Han berättar om de olika distrikten där whisky görs och tipsar om guldkorn att prova. Stefan ger också sin syn på varför vi nordbor tycker så mycket om rökig whisky. Och så berättar han en massa mera!

Och han lyckas också hitta en koppling till flugfiske – naturligtvis. Här finns något för både nybörjaren och experten, det vågar jag lova.

Stefan Larsson flugfiskeguide whiskyexpert

Länkar för avsnittet:

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Mevios Musicalley.com.

Vill du lyssna mer? Här finns alla avsnitt av Flugfiskeradion.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 20 november 2011 kl. 18.29 och är sparat i kategorin Flugfiskeradion. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

4 Responses to “Whisky med flugfiskeguiden Stefan Larsson”

 1. Magnus Says:

  Riktigt trevligt med en avstickare åt ett lite annat håll.

  Alltid lika kul när det dyker upp ett nytt avsnitt. Det du gör är mycket uppskattat ska veta Jesper!
  /Magnus

 2. Öppet vatten…. « Älvdalens fiskecenter Says:

  […] Det perfekta sällskapet de mörka kvällarna vid bindstädet kan ju många gånger vara en liten whisky. Det är ju på något sätt förknippat med flugfiske sedan långt tillbaka. Då jag sedan en herrans massa år har kunskapen om denna dryck som bisyssla och håller föredrag om detta över vårt avlånga land, tänkte jag ge den intresserade ett litet tips. En liten intervju med mig, om livets vatten, gjord av Flugfiskeradions Jesper Hultqvist.  https://flugfiskeradion.se/2011/11/whisky-med-flugfiskeguiden-stefan-larsson/ […]

 3. Daniel Says:

  Hej Jesper,

  Lyssnade först nu på den här pärlan. Riktigt bra avsnitt!

  Vilka sorter från de olika regionerna var det som Stefan tipsade om? Har du det uppskrivet någonstans?

  Cheers!

  /Daniel

 4. Jesper Hultqvist Says:

  Tack Daniel! Det var riktigt kul att spela in också! Tyvärr har jag inte skrivit upp hans tips. Du får “plåga” dig igenom avsnittet igen 😉

  Jesper

Kommentera