Fisket var bra men…

Något sent kommer här ett par bilder från helgens fiske. Det blev en förmiddagstur till klubbsjön. Vattnet var nu mycket svalare än i somras och vi hade stora förhoppningar att fisket skulle bli bra. Det var sju grader när vi puttade ut båten och precis så där svalt så att man funderade på om inte vantar hade varit smart. Snart kom dock den fantastiska höstsolen och vistelsen på vattnet blev jätteskön. Vi såg en hel del vak men fisken var försiktig och det blev bara två fångade regnbågar på fyra timmar. En dag som denna passade den amerikanske flugfiskelegendens A.K. Bests ord väl: “The fishing was good; it was the catching that was bad”.


Detta inlägg skapades 21 september 2011 kl. 21.14 och är sparat i kategorin Fiskeutflykter. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera