En sådär helg i Baltak

I helgen var jag och fiskade i västgötska Baltak. Det är lite av en tradition och mina fiskekamrater och jag försöker träffas där tre gånger om året för fiske i Tidan, god mat och lämpliga mängder whisky. Denna gång bjöd strömmarna utanför Tidaholm på mycket folk och svårt fiske. Visserligen fångades fisk men av mina kamrater var det bara en som tog mer än en fisk under 1,5 dagars fiske. Själv fångade jag ingen alls och det värsta var att jag inte ens kände ett enda nafs! Då börjar man undra vad man sysslar med…

Jag bjuder på en bild på min Simms G3 Guide vadarsko som den såg ut när jag skulle ta på den för att börja fiska. Trasig efter totalt sex dagars användning. Nu ska den skickas tillbaka. Simms service verkar vara bra.

Nyckelord: ,

Detta inlägg skapades 6 oktober 2010 kl. 21.40 och är sparat i kategorin Fiskeutflykter. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera