Lyckat helgbesök i Baltak

I helgen var jag i Baltak i Västergötland. Där fiskar man i ån Tidan, precis utanför Tidaholm. Några goda vänner har som tradition att hyra stuga där tre gånger om året och nu var det tredje gången jag var med.

regnbage-baltak-2009

Fiskelyckan i gruppen var till en början mycket blandad men bättre allt eftersom tiden gick. Man skulle fiska djuuupt… Själv fick jag en regnbåge som jag blev överlycklig över. Det var den första fisken jag fått i Baltak som var värd att spara. Yes!! Lyckan var total. Att mina kamrater sedan tog både fyra och fem fiskar kunde kvitta. Baltak rekommenderas!

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 24 april 2009 kl. 23.32 och är sparat i kategorin Fiske och träffar. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera