Jag köpte flugor från England


Härom dagen kompletterade jag innehållet i mina flugaskar genom att beställa från The English Fly Fishing Shop. Det är andra gången jag beställer därifrån och hittills är jag är jag nöjd.

Fördelarna är låga priser (många flugor kostar 1 dollar styck) och att det är fraktfritt (även om du bara beställer en fluga)! Nackdelen mot att beställa från till exempel Flugor.se är att det fattas en del svenska favoritmönster, till exempel superpuppan.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 12 juni 2010 kl. 17.58 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Jag köpte flugor från England”

  1. Daniel Smith Says:

    Kvaliteten på flugorna ser mycket bra ut. Men inget går upp mot att få firre på hembundet, binder du inte Jesper? Om inte så är det kanske nästa projekt för dig? Till vintern kanske? Superpuppor är lika enkla att binda som de är giftiga att fiska med.

    Cheers!

  2. Jesper Says:

    Hej Daniel,
    Jo, jag binder. Lite. Gjorde faktiskt mina första superpuppor förra helgen. Superkul! Men fortfarande så är de flesta av mina flugor köpta eller givna till mig.

Kommentera