Flugor.se och Sameo med Ken Persson

Flugor.se är sannolikt Sveriges största affär för fiskeflugor. Här är intervjun med delägaren Ken Persson om hur Flugor.se kom till och om bakgrunden till varumärket Sameo. Ken för också fram en intressant observeration om AFTM-systemet (viktklassning av linor och spön).

Länkar för avsnittet:

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Mevios Musicalley.com.

Nyckelord: , ,

Detta inlägg skapades 31 januari 2011 kl. 19.10 och är sparat i kategorin Flugbindning, Flugfiskeradion, Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Flugor.se och Sameo med Ken Persson”

  1. Glenn i Umeå Says:

    Måste bara skriva och tacka dig för ditt iniativ till flugfiskeradion. Har tagit ner dom till mobilen och lyssnar när jag vill eller inte somnar på kvällen. Är en vilande flugfiskare som förra sensommaren fick en nytändning efter att flugfisket legar i träda under småbarnsåren med villa vovve å volvo. Nu håller jag på att uppdatera fiske utrustningen till modell 2011 från 1995, har ju hänt en hel del. Lycka till och hoppas på många fler radio program i framtiden.

Kommentera