Billiga fiskeprylar från England

Jag måste få rekommendera den engelska fiskeshoppen www.tacklebargains.co.uk! Själv fick jag nyligen hem två flugfiskelinor från kvalitetstillverkaren Airflo och en fällkniv av bra börd för en dryg sexhundring. Den ena linan levererades utan någon “transportspole” vilket gjorde att den var ganska snurrig… men jag hoppas få ordning på det.

Precis efter att jag hade lagt min beställning kom jag på att jag glömt att beställa en pin-on-reel till min peang och mailade och bad att få lägga detta till min order. Det gick tyvärr inte på grund av deras betalningssystem så de skickade med den gratis!

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 16 maj 2009 kl. 11.22 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera