Orvis köper Scientific Anglers och en nyhet till

 

Det händer saker i vår kära flugfiskevärld. Orvis har meddelat att företaget köper Scientific Anglers och Ross (främst känt för sina rullar) av 3M. Företrädare för Orvis säger att både Scientific Anglers och Ross kommer att fortsätta att existera som separata varumärken.

Personligen tycker jag att det alltid är kul när det händer saker i branschen men att ett så känt varumärke som Scientific Anglers säljs till en annan jätte…nja. Sammanslagningar och ännu större företag känns lite trist. Men vi får se vad som händer. Kanske blir det jättebra. Jag hoppas på det!

Läs Orvis pressmeddelande.

En annan nyhet som kommer från lite närmare håll är att danska Fairpoint Outdoors blir ny distributör i Sverige, Norge, Danmark och Finland för Sage och Redington. De båda märkena har länge distribuerats av Traun River/Rudi Heger men från den 1 augusti i år blir det ändring på det.

Det är hög tid, tycker jag. Jag vill ha större tillgänglighet till Sageprodukter för oss i Norden och jag välkomnar att Redingtons utbud äntligen kommer hit!

Vad tycker du?

Detta inlägg skapades 6 maj 2013 kl. 08.43 och är sparat i kategorin Övrigt, Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera