Havsöringsfiske som gav resultat

Igår var det dags igen. Arbetsdagen förkortades något så att vi kunde åka till kusten för att fiska havsöring ett par timmar. Denna gång var det kallare och blåsigare och chanserna kändes större än i söndags. Och det blev fisk: ett bottennapp visade sig vara en oxsimpa, en snäll fisk med ett annorlunda (läs: fult) utseende! Men en fisk är en fisk! Årets första dessutom. Yes!

Dagens fångst.

Is i spöringarna.

Koncentration!

Nyckelord: ,

Detta inlägg skapades 11 januari 2013 kl. 08.39 och är sparat i kategorin Fiskeutflykter. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

3 Responses to “Havsöringsfiske som gav resultat”

 1. Andreas Says:

  En fisk som bara havsfiskare kan uppskatta! Härligt! Har hört att det kan funka med isbortagare för vindrutan på bilen i ringarna för att undvika is… Har dock inte testat själv än.. här i gbg får vi ju inte fiska nu =(

 2. Jesper Hultqvist Says:

  Jag den hade ett speciellt utseende, minst sagt! Bra tips om isbortagare. När öppnar fisket hos er?
  Jesper

 3. Andreas Says:

  1a april är det havsöringpremiär i gbg

Kommentera