Rullen är här!

I dag anlände den hett eftertraktade nya rullen från staterna – en Nautilus FW5+. Rullen är byggd för linor i vikterna 5-7 och FW står för Featherweight. Och det är verkligen fjädervikt vi snackar om. Den väger endast 119 gram vilket känns riktigt lätt.  Min Loop Evotec CLW 5-8 är känns tung i jämförelse med sina 167 gram.

Jag har köpt rullen för pengar som gjorts tillgängliga när jag sålt grejor jag inte använder. Jag har fortfarande en rulle till salu om du är på jakt efter sådan. Köpet gjordes hos en flugfiskeshop på Ebay. Vill du lära dig att handla på Ebay så har jag samlat lite tips här. Nu återstår att se om rullen funkar bra i verkligheten. Att den är snygg att se på det vet jag ju redan!

Nyckelord: ,

Detta inlägg skapades 6 september 2010 kl. 21.32 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera