Lär dig handla flugfiskegrejor på Ebay

Intresserad av att handla fiskeprylar på auktionssajten Ebay? Här förklarar jag hur du gör och kommer med några tips på hur du hittar bra grejor att köpa. För mer prylar behöver man ju alltid, eller hur?!

Länkar för avsnittet:

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Musicalley.com.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 18 juni 2010 kl. 23.38 och är sparat i kategorin Flugfiskeradion, Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

3 Responses to “Lär dig handla flugfiskegrejor på Ebay”

 1. Lyssna på experterna i sommar | Jesper upptäcker flugfiske Says:

  […] Gör bra flugfiskeklipp på Ebay Dela/bokmärk var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_localize = { Share: "Share", Save: "Save", […]

 2. Göran Says:

  Tack för ett riktigt bra avsnitt! Det täcker in det mesta man bör tänka om man inte har så stor erfarenhet av eBay. PayPal månadsfaktura var en nyhet för mig. I övrigt känner jag igen mig på pricken, särskilt det där med att man lätt förköper sig. Riktigt bra också att du också tar upp kopplingen försäkring och angivet värde. Tullverket har en tjänst, Avgiftsguiden, som förenklar oerhört mycket när man funderar över sitt maxbud på varor utanför EU: http://www.tullverket.se/sokordao/tjanster/avgiftsguiden.4.4ab1598c11632f3ba92800010124.html

 3. Jesper Hultqvist Says:

  Kul att du uppskattade avsnittet! Alltid kul att höra från en lyssnare!
  Jesper

Kommentera