Fiskeföretag och guidetips med Johan Broman

Johan Broman är känd från tv. Bara en sån sak! I detta avsnitt av Flugfiskeradion berättar han dessutom öppenhjärtligt om hur det var att starta och driva fiskeföretagen Fishit och BromanOdell. Han delar också med sig av tips till dig som vill anlita en fiskeguide.

Länkar för avsnittet:

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Musicalley.com.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 18 maj 2010 kl. 21.59 och är sparat i kategorin Flugfiskeradion, Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Fiskeföretag och guidetips med Johan Broman”

  1. Intervjuad i Flugfiskeradion : Johan Broman Says:

    […] och till fjälls och om de fiskeresor utomlands som jag arrangerar etc. Kul! Du kan lyssna här, där du också kan hitta tidigare avsnitt av […]

Kommentera