Flugfiskemässan är här – äntligen

Imorgon är det besök på Flugfiskemässan som gäller. För en gångs ska ska jag gå på mässa MED pengar att handla för och LETA efter något särskilt. Jag har nämligen ett Sonik sk4-spö i klass 4/5 på väg hem från England men jag har ingen lämplig rulle.

sonik_sk4_4_5

Jag vill inte lägga mer än 700-800 kronor på rullen och tänkte slå till på en Greys GLA som jag vet att flugfiskehandlaren Wittlock kommer att ha med sig till mässan. Vi får se om det finns några kvar när jag dyker upp. Jag behöver också en eller två nya flugaskar som jag hoppas hitta på mässan.

Många medlemmar från flugfiskeforumet Edgeforum är på väg till mässan. Jag är också medlem och tänkte träffa några av dem och snacka lite. Det ska bli riktigt kul!

Nyckelord: , , , , , ,

Detta inlägg skapades 13 mars 2009 kl. 09.34 och är sparat i kategorin Fiske och träffar. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera