Flugfiskemässan gav flera bra uppslag

Jag besökte Flugfiskemässan i Stockholm i dag. Det var väldigt kul och de utställare jag talade med var mycket nöjda trots att antalet utställare var mindre än tidigare år. Bytet denna gång blev några tafsar, en lott för att kunna vinna en kaffemaskin, en Buff till sonen och lite Beef Jerky. Jag fick även testa Sameos nya kustspö Ventus, en trevlig bekantskap!

Men det roligaste var att snacka med folk och drömma om säsongen som är på väg att starta. Jag talade med flera personer som man vara intressanta att intervjua för Flugfiskeradion. Det känns riktigt bra! Och förresten, nästa avsnitt kommer om några dagar!

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 13 mars 2011 kl. 22.16 och är sparat i kategorin Flugfiskeradion, Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera