Filminspelning pågår (med Johan Klingberg)!

Vid det traditionsenliga sommarfisket i Baltak i helgen som gick upptäckte jag plötsligt kameror och fiskekändisar nere vid Tidan. Det var produktionsbolaget Mountain Media som höll på att spela in de avslutande scenerna till filmen “Strömmande vatten”. Filmen, som har Johan Klingberg i huvudrollen, är den andra och avslutande delen i serien som började med “Stilla vatten” som kom i våras.

Jussi Sjölund på Mountain Media förklarade att den nya filmen kommer att ha premiär i oktober och har avancerade nybörjare som målgrupp. Strömmande vatten är ett samarbete mellan Mountain Media, Sportfiskarna, Hökensås Sportfiske och Vision. I och med helgens inspelning är allt material inspelat. Det kommer att ta cirka en vecka att redigera filmen.

Jag passade på att spela in lite video och ta några bilder på inspelningen.

Filmkamera vid tidan

Seriös filmutrustning spelar in Strömmande vatten.

Johan Klingberg byter placering i vattnet utanför stugorna.

Johan visar tittaren hur fisket går till. Jussi (bakom kameran) förklarade med ett skratt att flera scener blivit "förstörda" av att Johan fått napp när man skulle spela in tekniksegment.

En regnbåge är tillbakasläppt. Johan tackar.

Paus i inspelningen vid fiskodlingen. Mårten Fredriksson från Hökensås Sportfiske väntar i vattnet. Observera teamets andra kamera i bildens högra kant.

Detta inlägg skapades 23 juni 2013 kl. 18.37 och är sparat i kategorin Filmtips, Fiskeutflykter. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Filminspelning pågår (med Johan Klingberg)!”

  1. Recension av Stilla vatten med Johan Klingberg - Flugfiskeradion Says:

    […] Stilla vatten är den första i en serie av två filmer. Nästa film heter Strömmande vatten och kommer i oktober. Du kan se mina bilder (och film) från inspelningen här. […]

Kommentera