Om det vore så väl

En kompis på Twitter, @Flygirl_Reba, knäppte denna bild i sin lokala sportaffär i North Carolina, USA. Som småbarnsfar och flugfiskare hann jag bli ganska uppspelt innan Reba förklarade att det inte var vadarbyxor för barn jag såg på bilden utan “bara” små vadarbyxor uppsydda för skyltning. Synd. Jag hade varit riktigt intresserad av att handla ett par. Men jag hade väl aldrig vågat släppa ner sonen i ett vattendrag hur som helst…

Detta inlägg skapades 8 september 2011 kl. 19.54 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

5 Responses to “Om det vore så väl”

 1. Daniel Says:

  Vadare för barn finns det gott om.
  http://www.simmsfishing.com/site/kids_goretex_wader_09.html

 2. Daniel Says:

  http://www.simmsfishing.com/site/kids_goretex_wader_09.html

  Vadare för barn finns det gott om.

 3. Jimpa Says:

  Hehe ja det var i det minsta laget. I de storlekarna kan de knappt vada i strömmande varje fall. Jag köpte ett par PVC-vadare med stövel på Dan Tackel till mina barn 10 och 15 år. Fungerar utmärkt för att hålla intresset uppe. Men även normalt lugnflytande älvar är lite för strida om de inte får träna ofta.

 4. Jesper Hultqvist Says:

  Jo, men de där små var ju ärkesöta! 🙂

 5. Jesper Hultqvist Says:

  Kan tänka mig det. Jag får vänta några år. Äldsta barnet är inte fyra än.

Kommentera