Snygg och bra film om rollkast

Hittade denna film via det fenomenala webbverktyget Twitter. (Vill du följa mig på Twitter så sök på jesperflugfiske). Filmen förklarar på ett enkelt rollkastet – både hur man utför kastet och varför kastet är så bra att kunna. Dessutom har filmen mycket bra ljud och bild.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 21 augusti 2010 kl. 19.26 och är sparat i kategorin Filmtips, Teknik. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Snygg och bra film om rollkast”

  1. Kasta när det blåser | Flugfiskeradion Says:

    […] någon av deras dvd:er… Mer om företaget finns på http://www.onthefly.co.nz.En film om rollkast hittar du här. Blog this! Recommend on Facebook Share on Linkedin Tweet about it Subscribe to the comments on […]

Kommentera