Snart kommer flugfiskeradion

Jag har viskat lite om det tidigare men snart är det dags! Någon gång i nästa vecka hoppas jag ha startat en podcast, det vill säga ett radioprogram som du kan lyssna på här på bloggen eller ladda ner via iTunes. Podcasten kommer att innehålla tips och trix, nyheter och en del annat som inte är helt bestämt än. Och du som lyssnare (för du kommer väl att lyssna?!) kommer att kunna påverka innehållet en hel del! Vi hörs!

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 9 mars 2010 kl. 20.16 och är sparat i kategorin Övrigt. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Snart kommer flugfiskeradion”

  1. Daniel Smith Says:

    Tjena moss!

    Jag tror att du har problem med din RSS-ström. Jag kan inte prenumerera på dina uppdateringar.

  2. Jesper Says:

    Hej!
    Jag vet 🙁 Jag håller på att flytta strömmen till Feedburner. Jag hoppas att allt funkar snart igen.

Kommentera