Två helt olika put and take-vatten

DSC00034

Nu börjat fisket sakta ner för säsongen men jag har de senaste två helgerna spurtat hårt genom att besöka två olika put and take-vatten: Lilla Malma vid Malmköping och Baltak vid Tidaholm.

Lilla Malma bjöd denna gång på övernattning i herrgårdsflygel (lyxigt och mysigt på samma gång) men tyvärr också på ett ganska trögt fiske i de fyra dammarna eftersom temperaturen dalat ganska fort vilket regnbågarna inte gillade. Trots detta lyckades jag ta två bågar och var mäkta nöjd.

Baltak, som redan blivit en tradition med 2-3 besök per år, innebär strömmande vatten i form av ån Tidan. Denna gång tyckte jag att jag gjorde allt rätt: fiskade på rätt ställen, med rätt fluga och presenterade flugan korrekt. Trots det blev det bara två fisk på två dagar. Mina kamrater fick desto men och bäste man tog 15 regnbågar.

Nyckelord: , ,

Detta inlägg skapades 10 oktober 2009 kl. 12.47 och är sparat i kategorin Fiske och träffar, Fiskeutflykter. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera