Flugfiskepriser utdelade vid branschmässan i USA (2012)

Härom dagen avslutades “International Fly Tackle Dealer”, flugfiskebranschens stora mässa i USA. Här visades nyheter upp och priser delades ut. Det fanns totalt 25 olika kategorier i tävlingen som heter “Best of Show Awards”. Jag har valt ut några kategorivinnare som jag tycker är intressanta.

Dubbelvinnaren Circa från Sage

Här hittar du alla 25 vinnare.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 23 augusti 2012 kl. 18.08 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Flugfiskepriser utdelade vid branschmässan i USA (2012)”

 1. Jonas Says:

  Hej!

  Är dessa utmärkelser för produkter som lanserats under föregående år eller overalll? Skulle på sidan http://www.flugspon.se vilja skriva en topp5 lista över bästa rulle, lina och spö för ett par olika typer av flugfiske. Några tips på var jag kan hitta någon info om det?

 2. Jesper Hultqvist Says:

  Hej Jonas!

  Nej, det har jag tyvärr inte. IFTD-priserna som jag skriver om är “de bästa sedan förra IFTD-mässan”. Låter kul med en “all time high-topplista” dock. Lycka till!
  Jesper

Kommentera