Filmen Drömån + expertens tips till bättre fiskefilmning

Detta program handlar om fiskefilm. Jag talar med Thomas Öhman som gjort filmen “Drömån – mitt myggfiskeparadis”, en fantastiskt bra film enligt mig! Vi talar om hur det gick till när Thomas helt ensam gjorde filmen under sju somrar. Han ger också sina bästa experttips till dig som vill göra bra fiskefilm själv… och så lottar jag ut ett exemplar av Drömån!

Länk för avsnittet:

Vill du vinna filmen Drömån? Gör så här:
1.  Skriv in din e-postadress i prenumerationsfältet (Prenumerera via e-post) på den högra delen av denna sida. (Glöm inte att bekräfta din prenumeration via länken som du får automatiskt via e-post).  Prenumerationen innebär att du får ett e-mail varje gång jag lägger ut ett nytt program eller gör ett blogginlägg.

Steg 2: Skicka ett mail från den adress du anmält för prenumeration till adressen jesper@flugfiskeradion.se och skriv att du vill vinna filmen.

OBS: Sista dagen för anmälan till utlottningen är 30 juni 2011.

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Mevios Musicalley.com.

Vill du lyssna mer? Här finns alla avsnitt av Flugfiskeradion.

Detta inlägg skapades 5 juni 2011 kl. 23.06 och är sparat i kategorin Filmtips, Fiskeutflykter, Flugfiskeradion. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Filmen Drömån + expertens tips till bättre fiskefilmning”

  1. Daniel Says:

    Intressant program. Bra jobbat!

  2. Thomas vann Drömån | Flugfiskeradion Says:

    […] vann Drömån! Grattis Thomas Wahlqvist i Borgholm! Du vann Thomas Öhmans supertrevliga flugfiskefilm Drömån! Jag hoppas den underhåller och inspirerar!Flugfiskeradion är tillbaka i september! Får du […]

Kommentera