Nytt pris! Säljes: Simms Windstopper Softshell Hoody

Jag säljer nu min Simms Windstopper Softshell Hoody storlek XL. Den är köpt från USA och speciell på det vis att den är orange och jackan i denna färg endast är tänkt för Simms guider. Jackan är fantastiskt skön och det enda skälet till att jag säljer jag den är att mina orangutang-armar är för långa för jackans ärmar. OBS: Ärmarna är inte korta, det är mina armar som är långa.

Jag har haft jackan på några gånger, sammanlagt ungefär en dag, i en fåfäng förhoppning att mina armar skulle krympa. Nu när detta inte har skett så ser jag inget annat alternativ än att sälja den. Den är i nyskick. Jackan kostade 220 dollar (se en liknande annons här). I Europa verkar den kostar en bit över 2000 kronor. Här är en annons från Taimen. Märk väl att färgen i denna annonsen är den “mesiga och civila” grå. Inte alls lika ball som orange!

Pris: 1300 1100 kronor inkl. frakt. Aningen billigare om du hämtar i Hässelby.

Här är Simms storlekstabell.

Jag bjuder på två bilder. Bilden ovan är en produktbild från Simms och bilden nedan är min egen, tagen i vackert skymningsljus.

Intresserad? Kontakta mig här.

Detta inlägg skapades 17 april 2011 kl. 16.20 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera