Gratis flugfiskefilmer från Nya Zeeland

Jag orkar inte vänta på, eller hoppas, att tomten har med sig flugfiskefilmer till mig i säcken så jag har hittat ett gäng sköna filmer på nätet. Det handlar om filmer med mycket öring och ganska lågt och behagligt tempo från Nya Zeeland.

Serien kallas “Back-country fishing” och går att kolla på via sajten Countrychannel.tv. Jag blev genast sugen på att dra till andra sidan jordklotet för lite siktfiske iklädd shorts istället för neopren som är det som gäller om man vill fiska här hemma just nu. Gå till Countrychannel.tv och sök på “Back-country fishing”. Det finns 14 avsnitt, så det räcker en stund. Mycket nöje!

Detta inlägg skapades 18 december 2009 kl. 23.02 och är sparat i kategorin Filmtips. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Gratis flugfiskefilmer från Nya Zeeland”

  1. Björn Says:

    Tack för tipset, trevliga filmer och en god jul..

    Björn

Kommentera