Till den som behöver den mer

Uppdatering: Västen går till Lasse K! Tack alla för era mail och motiveringar! Jesper

Tiden går och med den ändras (ibland) preferenserna. Därav detta inlägg. För ett antal år sedan köpte jag en Guideline flugfiskeväst och i den bar jag flugor, tafsar, tafsmaterial och alla drömmar om stora fångster. Grejorna (och drömmarna) flyttade sedan till en Redington vadarjacka och de huserar numera mest i en Simms-väska. Alltså behöver jag inte västen. Du kan få den om du vill. Jag står för västen. Du för frakten.

Västen är använd två dagar och är i nyskick. Storleken är XXL och jag räknar 14 fickor och tre D-ringar. Behöver du den? Skicka i så fall ett mail till jesper@flugfiskeradion.se och berätta varför (så att jag kan välja ut någon om flera är intresserade). Skitfiske! Jesper

Västen är inte flammig i färgen. Det är eftermiddagssolen som spelar oss ett spratt.

Detta inlägg skapades 16 mars 2013 kl. 18.48 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Till den som behöver den mer”

  1. Tommy Gustafsson Says:

    Skulle passa mig fint,jag har inte råd att köpa mig en nu sen jag blev pensionär jag har den storleken med.
    Tack på för hand

Kommentera