Den bästa flugfiskeguiden (humor)

Säg hej till flugfiskeexperten och guiden Hank Patterson. Han har fiskat 2-3,5 år och äger filmen Där floden flyter fram på Blu-ray. Han är alltså, enligt utsago, en riktig flugfiskeexpert! Hittills finns tre avsnitt av hans flugfiskeprogram på Youtube. Personligen hoppas jag på fler!

Uppdatering:Läs min intervju med Hank Patterson.

Nedan hittar du de tre avsnitten. Hoppas du lär dig lika mycket som jag! 🙂

Detta inlägg skapades 28 oktober 2012 kl. 18.26 och är sparat i kategorin Filmtips. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Den bästa flugfiskeguiden (humor)”

  1. Exklusiv intervju med en självutnämnd flugfiskeexpert Says:

    […] med den egensinnige fiskeguiden Hank Patterson Jag har tidigare länkat till flugfiskeguiden Hank Pattersons filmer här på Flugfiskeradions blogg. Han är självutnämnd flugfiskeexpert och hans tips bör nog tas […]

Kommentera