Flyg till fisket med Lee Wulff (film)

Att flyga till orörda fiskeplatser i sitt eget sjöflyggplan, låter det bra? Jotack! I denna film från 1947 flyger fiskelegenden Lee Wulff iväg med sin 10-årige son för att fiska. Och flyga. Och fiska. Wulff fick dock betala dyrt för sin passion för flygning. Han dog i en flygkrasch 1991.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 20 januari 2012 kl. 21.03 och är sparat i kategorin Filmtips, Fiskeutflykter. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Flyg till fisket med Lee Wulff (film)”

  1. JImmie Says:

    Måste vara höjden av frihet. Lite synd att det inte är samma sak idag. Skall man flyga ifrån t ex södra Sverige till Norra så är det en hel del planering, färdplaner och radiokontakt med kontroll-zoner etc.

    För ca 15år hade vi återkommande besök av en tysk som kom med ett sjöflygplan till sjön Vidöstern. Sedan flög han runt och fiskade lite här och där i Småland.

Kommentera