Jag ger bort grejor

Jag har gjort många köp av flugfiskeprylar på Ebay och även om de flesta gått mycket bra så har jag också gjort ett par missar. De missarna tänkte jag nu skänka bort.

Jag bör väl påpeka att missarna jag talar om är mina fel och handlar inte om att någon blåst mig. Tvärtom har jag bara goda erfarenheter av de säljare jag köpt av på Ebay.

Den första missen är en spole till en Rimfly-flugrulle. Jag läste beskrivningen slarvigt och trodde att jag köpte en komplett rulle. Det gjorde jag alltså inte och eftersom jag inte har någon Rimflyrulle så har jag ingen användning för den. Spolen är helt ny i originalförpackning. Specifikationer: Cortland Rimfly spool 385 Small. Diameter (vevsidan): 84 mm.

Uppdatering: Rimfly-spolen är nu bortskänkt.

Den andra missen vet jag inte exakt vad det är – förutom att även detta är en spole till en rulle för flugfiske. Jag köpte den i tron att det var en spole till en Sage 1850. Man behöver inte titta så länge för att konstatera att det inte är det. Jag vet inte vad jag tänkte med när jag köpte denna… Hur som helst. Det är inte en Vision Koma-spole. Så mycket vet jag med ganska stor säkerhet. Vet du vad det är för något? Specifikationer: Diameter (vevsidan): 96 mm. Bredd (exkl. vev): 37 mm.

Jag ger nu bort dessa med två små krav: 1. Mottagaren betalar frakten. 2. Du ska kunna använda spolen. Jag vill alltså inte att någon som inte har någon Rimflyrulle får spolen. Annars är det fritt fram. 🙂 Hör av er i kommentarsfältet eller på jesper@flugfiskeradion.se

Nyckelord: , , ,

Detta inlägg skapades 9 augusti 2011 kl. 14.04 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

3 Responses to “Jag ger bort grejor”

 1. Fsberg Says:

  Koma kopan ser ut som en rulle jag har, ska mäta när jag kommer hem. Skulle måtten stämma är ja spekulant på den./fredrik

 2. Flugfiske Hans Says:

  Skall hem och kolla om inte jag har kvar min gamla Rimfly 🙂 återkommer isåfall

 3. Jesper Hultqvist Says:

  Hej Hans!
  Rimfly-rullen är tyvärr redan bortskänkt. Jag har nu uppdaterat inlägget. Sorry.
  Jesper

Kommentera