Nytt fiske på naturens villkor – Tiveden flyfish

Fiskeanläggnigen Tiveden flyfish har just slagit upp portarna och tanken är att erbjuda ett fiske på naturens villkor där fisken uppför sig som den gör i det vilda.

I detta program talar jag med en av de två grundarna, Petter Jakobsson, om sjöarna och strömsträckan på Tiveden flyfish och vad man kan förvänta sig om man fiskar där.

Länk för avsnittet:

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Mevios Musicalley.com.

Vill du lyssna mer? Här finns alla avsnitt av Flugfiskeradion.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 18 maj 2011 kl. 22.36 och är sparat i kategorin Fiskeutflykter, Flugfiskeradion. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Nytt fiske på naturens villkor – Tiveden flyfish”

 1. Rikard Jonsson Says:

  Ska börja med att tacka dig Jesper för en bra flugfiskepodcast! Det växer ju inte på träd så att säga:)

  Jag saknar dock i det här avsnittet några frågor om hur man tänkte när man sätter in regnbåge i ett system med befintligt vilt öringbestånd?
  Om man vill fiska på “naturens villkor” så rimmar det ju illa att plantera in en för platsen onaturlig art istället för skydda det naturliga beståndet. Eller?
  Antagligen har herrarna Jakobsson kollat upp och fått alla tillstånd som behövs för det som är gjort. Hoppas jag..

  Annars tycker jag poden är grym!

 2. Jesper Hultqvist Says:

  Tack för berömmet Rikard! Tack också för synpunkterna! Mycket bra frågor som jag gärna också vill höra svaren på. Det låter som ett eget program tycker jag. 🙂

Kommentera