Livet som flugfiskehandlare med Tony Lindberg

Hur är det att arbeta med flugfiske – ha en flugfiskeaffär och hålla kurser? Blir man rik? I detta avsnitt av Flugfiskeradion berättar Tony Lindberg på Stockholms Flugfiskecenter hur det kan vara att tjäna sitt levebröd på det vi andra har som hobby.

Länk för avsnittet:

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Mevios Musicalley.com.

Vill du lyssna mer? Här finns alla avsnitt av Flugfiskeradion.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 12 april 2011 kl. 22.45 och är sparat i kategorin Flugfiskeradion. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

3 Responses to “Livet som flugfiskehandlare med Tony Lindberg”

 1. Ulf Börjesson Says:

  Hej Jesper!
  Jag vill bara berömma dig, både för ditt härliga initiativ med Fiskeradion men också för kvalitén och bredden på dina inlägg.
  Det är ett perfekt utnyttjande av mediet podradio och en given nedladdning i min iPhone,
  Keep up the good work!

  Ulf

 2. Jesper Hultqvist Says:

  TACK! Nu brukar jag inte använda versaler men jag blir lika själaglad varje gång någon hör av sig och tycker att programmet är bra! Kul också att du lyssnar via iPhone! Själv lyssnar jag på podcasts minst en timme varje dag i min telefon.
  Har du några förslag eller önskemål? Om du inte vill skriva här så får du gärna maila på jesper@flugfiskeradion.se
  Skitfiske!
  Jesper

 3. E-Drops Nano Says:

  Wonderful items from you, man. I’ve remember your stuff prior to and you’re just extremely excellent.
  I really like what you’ve obtained right here, really like what you are saying and the way in which wherein you assert it. You make it entertaining and you continue to care for to stay it smart. I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful site.

Kommentera