Älvräddarna med Christer Borg

Jag visste att vattenkraften påverkar våra vattendrag negativt, men jag visste inte att det var så illa som Älvräddarnas ordförande Christer Borg berättar i denna intervju.  Jag uppmanar alla, även de som inte flugfiskar, att lyssna på detta avsnitt eftersom det handlar om något av det viktigast vi har – miljön.

Christer Borg

Länk för avsnittet:

Musiken är av Christy Mclaren. Läs mer på Mevios Musicalley.com.

Detta inlägg skapades 16 mars 2011 kl. 13.33 och är sparat i kategorin Flugfiskeradion. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

3 Responses to “Älvräddarna med Christer Borg”

 1. Flugfiskeradio… | Älvräddarna Says:

  […] Här finns den… […]

 2. Andreas Says:

  Jättebra intervju som vanligt! Jag ska gå med direkt!! Det är skamligt hur vi förvaltar våra bäckar, älvar och åar samtidigt som vi fögiftar östersjön och flera andra stora sjöar. Alla initiativ mot detta är fantastiskt!
  Tack för en grym podcast!!

 3. Jesper Hultqvist Says:

  Tack för berömmet Andreas! Toppen att du går med i Älvräddarna! Det finns verkligen ingen anledning att låta bli.

  Jesper

Kommentera