Sanningen och flugspön och flugrullar

Hittade dessa två björnar på nätet. Sällan har så många sanningar och flugspön och flugrullar yttrats! Jag identifierar mig med björnen till höger. Vem är du? 😉

Detta inlägg skapades 9 januari 2011 kl. 20.56 och är sparat i kategorin Filmtips, Övrigt. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Sanningen och flugspön och flugrullar”

  1. Thomas Öland Says:

    Fantastiskt kul, särskillt då jag gått och suktat efter dyr utrustning. Kanske kommer mitt 20 år gamla flugspö av lågbudgetmodell att räcka några år till…. Om man är helt ärlig, eller om man är trist…

  2. Jesper Says:

    Jag har “åkt dit igen”. En rulle på rea. Bland annat. Jag håller med om att det funkar alldeles utmärkt med lite äldre eller billigare grejor men det kan också vara kul att uppdatera sig ibland. Det kan ju hända att tekniken tagit inte ett utan två steg framåt.

Kommentera