Bloggen är flyttad

Nu ska det tekniska arbetet med bloggen vara klart. Jag har flyttat webbplatsen från adressen blogg.jayfishing.se till www.flugfiskeradion.se. Det har ju länge gått att nå bloggen på adressen www.flugfiskeradion.se men denna adress har varit vidarebefordrad till blogg.jayfishing.se.

Eftersom mycket av fokus ligger på podsändningen Flugfiskeradion tänkte jag att det skulle bli mindre förvirrande i längden om jag tog bort vidarebefordran och flyttade materialet till www.flugfiskeradion.se. Jag kommer fortsätta att blogga och göra podsändningen här, precis som tidigare. För dig som besökare betyder detta alltså egentligen ingenting.

Så. Nog webbtekniskt dravel. Men skulle ni upptäcka att något inte fungerar på webbplatsen får ni gärna meddela mig på jesper@flugfiskeradion.se. Tack på förhand!

Detta inlägg skapades 7 januari 2011 kl. 22.58 och är sparat i kategorin Övrigt. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera