Vad hände med Flugfiskeradion?

Några er undrar nog varför jag bara har lagt upp två avsnitt av Flugfiskeradion under hösten. Planen var att fortsätta som under våren med två avsnitt i månaden. Skälet till avbrottet heter Ledningskollen.se, ett projekt där jag är kommunikationsansvarig. I dag lanserade vi tjänsten.

Ledningskollen är en webbtjänst som ska minska antalet avgrävda kablar i mark och sjö. Ledningskollen matchar ihop den som ska gräva med dem som kan ha infrastruktur på en viss plats. Tidigare fick den som skulle gräva själv lista ut vilka ledningsägare som skulle kunna beröras av arbetet, och kontakta dessa. Det var lätt att missa någon och många företag och organisationer fick aldrig de frågor de skulle ha, med avbrott och dyra skador som följd.

Tjänsten kan användas av både privatpersoner och företag och är gratis att använda. Läs mer på Ledningskollen.se.

Angående Flugfiskeradion så kommer jag att försöka hinna ett göra ett nytt avsnitt snart, men det är bäst att inte lova något 🙂

Detta inlägg skapades 1 december 2010 kl. 20.58 och är sparat i kategorin Övrigt. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Vad hände med Flugfiskeradion?”

  1. Johan Says:

    Väntar med spänning på nästa sändning av Flugfiskeradion!

    Ha de!
    /Johan

Kommentera