Det där med klistermärken på bilar

Jag hittade nyss ett intressant inlägg av bloggaren Kirk Werner om flugfiskare och hur deras bilar ibland mystiskt fylls av klistermärken från allehanda fiskeföretag. Kirk erkänner att han själv är en av dem med bakrutan fylld av klistrade budskap. Själv har jag inte ett enda men kanske blir det ändring på det när Flugfiskeradions klistermärken dyker upp. Har du klistermärken/dekaler på din bil? Skulle du sätta dit ett snyggt klistermärke från Flugfiskeradion?

Läs Kirks blogg här.

Detta inlägg skapades 25 juli 2010 kl. 09.16 och är sparat i kategorin Övrigt. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Det där med klistermärken på bilar”

  1. Niklas Andersson Says:

    Har inga dekaler (förutom företagsnamnet) på bilen. Men om jag skaffade en gammal land rover så skulle det nog dekaltrimmas lite.

  2. Jesper Says:

    Utmärkt idé! Undertecknad drömmer också om en fiskebil från Storbritannien. Problemet är ju bara att orden “engelsk” och “kvalitet” inte kan användas i samma mening. 😉

Kommentera