Nya linor! (ja, ännu fler)

Prylgalningen har övertaget över plånboken igen. I dag anlände två nya linor (och jag som inte inte hunnit testa min nyaste Sage-lina än, hehe).

Jaja, det är åtminstone inte så mycket pengar det handlar om. Jag har läst på flera ställen om hur bra Dan-tackels 2:a-sorteringslinor är och nu äger jag två stycken. Det är dessutom min första DT (double taper) och min första sinktip-lina. Totalt 260 kronor. Det ska bli spännande att se hur bra de är. Jag lovar att återkomma med min utvärdering.

Nyckelord: , ,

Detta inlägg skapades 2 juni 2010 kl. 19.51 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

One Response to “Nya linor! (ja, ännu fler)”

  1. Tredjeplats i klubbmästerskapet | Jesper upptäcker flugfiske Says:

    […] hade tacklat på två spön, ett med flytlina och ett med min nya sinktip från Dan-tackel. Efter lite initialt lintrassel kunde jag konstatera att den nya linan sjönk som den skulle och […]

Kommentera