Jämför mina linor

Jag har skapat ett Excel-ark. För att vara helt sanningsenlig så har jag skapat ett tabellark i Google Documents. Där har jag börjat fylla i taperingsinformation om de fluglinor jag äger – längd på de olika delarna av klumpen, hela klumpen och så vidare. Tanken är att, som vanligt, lära mig mer. I detta fall vill jag förstå mer om linorna och vilka typer av linor jag gillar. Just nu (har ju precis börjat att fylla i informationen) så verkar det som om jag gillar linor med liiite längre klumpar än normalt. Men bara lite. Ja, där ser man. Man lär sig något nytt varje dag.

Jag har förresten gjort en intervju till Flugfiskeradion också. Jag tror att nästa avsnitt kommer att bli riktigt bra!

Detta inlägg skapades 27 april 2010 kl. 22.42 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

4 Responses to “Jämför mina linor”

 1. Björn Says:

  Jag ser verkligen fram emot nästa avsnitt..

 2. Jan-Ole Says:

  Jörgen tipsade mig om din sida. Den är ju LYSANDE!

 3. Jesper Says:

  Tack för komplimangen Jan-Ole! Har du några önskemål om ämnen som du vill se på bloggen eller höra i Flugfiskeradion?

 4. Pata Says:

  Kanon! Lika imponerande som tidigare avsnitt.

  PS. Ett förslag till kommande program kan vara SFFC ( Stockholms Flugfiskecenter) och personerna bakom. 🙂

Kommentera