Bytt är bytt, kommer aldrig igen!

Förutom massor av mat, dansk öl och umgänge med familjen så bjöd min jul på flugfiskeutrustning! Tomten såg till att jag fick ett par neoprenhandskar – de kommer väl till pass vid havsöringsfisket jag hoppas hinna med. Dessutom bytte jag mig till rullen på bilden. Det är en Hardy Marquis 7, en rulle som nog kan betraktas som en klassiker.

Det var min flugfiskementor Jörgen, tillika min mammas man, som erbjöd att byta Hardyn mot min småtrasiga Airflo C8 som du kan läsa om i inlägget där jag betygsätter mina flugrullar. Han hade tröttnat Hardyns karaktäristiska klickljud samt att den saknar broms. Jag hade inget alls emot att byta och nu ska jag sätta på en sjunklina av något slag. Det blir nog en klass 7 för att passa till mitt G. Loomis GL3 klass 6. Jag ser verkligen fram emot att få fisk på rullen och låta mina fiskekamrater höra Hardyns tjut när fisken rusar 🙂 Gott nytt år förresten!

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 1 januari 2010 kl. 17.28 och är sparat i kategorin Utrustning. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

Kommentera