Fisketräff med folk från Edgeforum

I dag var det fisketräff vid Drängsjön utanför Åkersberga med ett gäng från Edgeforum.com, ett mycket bra svenskt flugfiskeforum. Vädret var jättebra, alldeles för bra för att ge mycket fisk. Jag fick ingen alls och fick istället strula med en kärvande rulle. Som tur var fanns det en gammal Abu-rulle längst ner i packningen.
dsc00362
Det bästa med dagen var naturligtvis sällskapet! Det är alltid kul när man träffar likasinnade.

Nyckelord:

Detta inlägg skapades 26 april 2009 kl. 20.07 och är sparat i kategorin Fiske och träffar. Du kan följa eventuella kommentarer via RSS 2.0-flödet. Du kan kommentera, eller göra en trackback från din egen webbplats.

2 Responses to “Fisketräff med folk från Edgeforum”

  1. gamle Says:

    Nice picture:)

  2. Jesper Says:

    Tack! Tekniskt sett lämnar den ju en del att önska dock.

Kommentera